İlk denemede dijital ölçü almanın kolay yolu:
Ivoclar VivaScan'ı sunar - diş hekimliği uygulamaları için kompakt ve kullanımı kolay ağız içi tarama çözümü

Schaan, Liechtenstein – 1 Haziran 2022

Diş hekimi ve diş teknisyenlerine kapsamlı bir ürün ve sistem portföyü ile yüksek kaliteli dental uygulamalar sunan ve dünyanın önde gelen entegre çözüm üreticilerinden biri olan Ivoclar, dental pazara bir yenilik daha sunuyor: Yepyeni VivaScan, dijital diş hekimliği dünyasına girmek isteyen diş hekimleri için kompakt ve kullanımı kolay bir ağız içi tarama çözümü. Bağımsız cihaz tasarımı sayesinde cihaz, günlük uygulama rutinine kolay ve zahmetsizce entegre edilebilir ve bu sayede etkileyici tarama sonuçları sunar ve daha verimli bir iş akışı sağlar.

Diş hekimleri ağız içi tarayıcı ile, hastalarının dijital ölçülerini hızlı ve sorunsuz bir şekilde alabilirler. Konvansiyonel ölçü alma ile karşılaştırıldığında, dijital ölçü alma yöntemi önemli derecede zaman tasarrufu ve hastalar için konfor sağlar. Ayrıca hasta kendi dişlerini farklı bir boyutta görür ve ağız sağlığına fayda sağlayan, uzun vadede genel ağız sağlığını koruyan tedaviyi kapsamlı bir şekilde anlar.

VivaScan – dijital ölçü almanın kolay yolu
VivaScan, diş hekimliği uygulamaları için esnek bir tarama deneyimi sunan kompakt ve güçlü bir ağız içi tarayıcıdır. İnce, hafif ve ergonomik tasarımı, taramayı sorunsuz bir iş haline getirir. Hafifliği (sadece 230 g) sayesinde VivaScan, diş hekimlerinin rutin iş akışlarına esnek bir şekilde uyum sağlar. Cihazın tak - çalıştır işlevi sayesinde VivaScan mobil, taşınabilir bir sistem olarak kullanılabilir. Tarayıcı yalnızca tek bir kabloyla bir dizüstü bilgisayara bağlanır, bu özellik kullanım kolaylığı sağlar. Tarama işlemi sırasında size engel olacak o kablolar artık yok.

VivaScan – sadelik ve performans bir arada
VivaScan, konforlu tarama imkanı sunar. Dijital ölçü alımını olabildiğince rahat ve verimli hale getirecek iki farklı boyutta (normal ve küçük) uçla gelen kompakt bir tarayıcıdır.  VivaScan'ın normal ucu genel taramalar için, küçük ucu ise ulaşılması zor alanlarda veya küçük ağzı olan hastalarda tarama yapmak için idealdir. Yeni VivaScan'in yüksek hızı, hızlı ve verimli tarama sağlar bu sayede diş hekimlerinin zamanlarını etkili kullarak daha fazla sayıda hastayı tedavi etmesine olanak tanır. Böylece yenilikçi lazer tarama teknolojisi hastaların yüzünü gülümseten mükemmel uyumlu restorasyonlar sağlamak için son derece doğru sonuçlar verir.

Ivoclar Cloud – laboratuvarınızla direkt bağlantı
Ivoclar, VivaScan ile dijital diş hekimliğine kolay ve komplike olmayan bir giriş sunar. Ivoclar, intraoral tarayıcıya ek olarak, müşterilerine güvenli veri alışverişi için bir yazılım çözümü de sağlar. Kullanıcı dostu ve kullanımı kolay yazılımıyla taramalar optimize edilmiş bir iş akışında, doğrudan tercih edilen bir laboratuvara gönderilebilir. Entegre dosya paylaşım özelligi, verilerin güvenli aktarımını sağlar. Tek tuş ile taramalar Ivoclar Cloud'a yüklenir. Diş teknisyeni daha sonra bu veriyi Cloud'dan açık bir formatta kolayca indirebilir ve tercih ettikleri şekilde çalışabilir. Ayrıca, bu hizmet için herhangi bir ek maliyet veya yıllık ücret yoktur. Yeni VivaScan ile başarılı bir başlangıç için, Ivoclar isteğe bağlı  olarak web tabanlı eğitim sunar. Bu eğitim ile sadece 60 dakika içerisinde diş hekimleri hasta ağzında ilk taramalarını yapabilir duruma gelecekler.

Ivoclar Grup hakkında
Merkezi Schaan, Lihtenştayn'da bulunan Ivoclar Group, yüksek kaliteli dental uygulamalar için dünyanın önde gelen entegre çözüm üreticilerinden biridir. Şirketin başarısı, kapsamlı bir ürün, sistem ve hizmet portföyüne, güçlü araştırma ve geliştirme yeteneklerine ve aynı zamanda kurs ve ileri eğitime verdiği öeneme dayanmaktadır. 130'a yakın ülkeye ürünlerini satan şirketler grubunun 47 iştiraki ve şubesi bulunup dünya çapında yaklaşık 3.500 kişiye istihdam sağlar. Ivoclar Grup hakkında daha fazla bilgi için ivoclar.com'u ziyaret edin.