"100 Dakika Eğitim"
Ivoclar Academy ile "A Century of Innovation"ı kutlama şansı

Schaan, Liechtenstein – 8 Şubat 2023

Ivoclar, kuruluşundan bu yana dental endüstrisinde dünyanın önde gelen şirketlerinden biri haline geldi ve sürekli olarak pazara müşteri odaklı yenilikler getirdi. 2023 yılında, dental şirket 100. yıl dönümünü kutluyor. Uzun yıllar boyunca, Ivoclar, tümü dental endüstriyi önemli ölçüde etkileyen çok sayıda birinci sınıf ürün, hizmet, eğitim ve öğretim destegi saglamistir. Ivoclar Academy, bu geleneği devam ettirmek ve onurlandırmak için, aynı zamanda gelecek yüzyıla bakarak, kaydolmak isteyen herkesin katılabileceği "Celebrating a Century of Innovation with 100 Minutes of Education" adlı küresel bir webinar serisine ev sahipliği yapacak.

21 Nisan 2023 tarihinden itibaren istek üzerine sunulacak olan ve dünyanın dört bir yanından özel konukların yer aldığı bu ücretsiz webinar serisi, diş hekimliği alaninda inovasyonun geçmişini, bugününü ve geleceğini değerlendiriyor. Üst duzey izleme kolaylığı için beş bölüme ayrılacak olan bu webinar şu konulari ele alacaktir: dişçilik endüstrisinin ne kadar ileri gittiğine bir bakış; verimli estetikler sayesinde klinik bir ortamda hasta memnuniyetini artırmanın mevcut yolları; tam seramik malzemelerin etkisi; ve dijital olarak uretilen protez iş akışının diş laboratuvarına, kliniklere ve hastaya nasıl fayda sağlayabileceği.

Webinar serisi, dünyanın dört bir yanından çok çeşitli sektor uzmanının mesleğimizin geleceğini ve önümüzde uzanan fırsatlar ve zorlukları tartışacağı bir panel, tartışmasıyla sona erecek. Dr Saiesha Mistry Asya'daki estetik diş hekimliği trendlerini tartışacak, Dr Roshan Parikh grup uygulamalarının büyümesi/gelisimi hakkında yorum yapacak, Sascha Heinze diş hekimliği uzmanları için gelişen teknolojiyi laboratuvar perspektifinden analiz edecek ve Dr Victor Clavijo sosyal medya ve hasta eğitimine değinecek. Program, Dr Eduardo Mahn, Dr Lyndon Cooper ve Dr Andrea Ricci gibi sektörün en tanınmış anlatıcılarından bazılarına sahip olmaktan gurur duyuyor. Ek olarak, Ivoclar'dan Dr Thomas Hirt ve Dr George Tysowsky sunum yapacak.

Ivoclar, dişhekimliği profesyonellerinin eğitimi konusunda uzun bir geçmişe sahiptir. 1950'lerin başlarında, şirketin diş laboratuvarı uzmanları, müşterilerine ürünlerinin nasıl kullanılacağına dair uygulamalı egitimler vermeye başladı. O zamandan bu yana sağlanan gelişmiş öğrenme ve eğitim fırsatları önemli ölçüde artmıştır.

Ivoclar Küresel Eğitim ve Öğretim Başkanı Dr. George Tysowsky; "2023'te böylesine heyecan verici bir programa ev sahipliği yapmaktan heyecan duyuyoruz. Bu program, diş hekimliği eğitimi alanında liderler olarak başlangıçlarımızı onurlandırırken, aynı zamanda bu dönüm noktasını gerçeğe dönüştürmemize yardımcı olan tüm özverili müşterilerimize ve ortaklarımıza teşekkür görevi görüyor." dedi

Ivoclar Academy Hakkında
Tüm eğitim faaliyetleri artık Ivoclar Academy çatısı altına giren şirket, her seviyede deneyime sahip diş hekimligi profesyonelleri için özel olarak geliştirilmiş kurslar ve kaynaklar sunuyor. Ivoclar Academy, dünya çapında 800'den fazla endüstri lideri ve uzmanıyla, 70 adet Ivoclar Academy yüz yüze eğitim merkezleriyle ortaklıklar aracılığıyla içerikler sunar. Yakın zamanda faaliyete gecirilen Ivoclar Academy dijital platformu, tek elden eğitim sunan bir kaynak merkezidir. Burada müşteriler, erişimi kolay tek bir elden dünyanın dört bir yanından diş hekimliği uzmanları tarafından sunulan modern sanal eğitimlerden yararlanırken daha fazla bilgi edinebilir ve en yeni yüz yüze eğitim programları için kaydolabilir. Ayrıca, Ivoclar Academy, temel ürün iş akışları ve büyük gruplar için hem sanal hem de yuz yuze öğrenme programları sunar. Eğitim deneyimi türü seçilebilir ve kişiselleştirilebilir. Ivoclar Academy uzmanlarından çevrimiçi, ofis içinde, ortak eğitim merkezlerinde veya diğer uygun yerlerde öğrenin.

Buradan webinara kayıt olabilirsiniz: www.ivoclar.com/100-mins-of-education

Ivoclar Grup Hakkında
Merkezi Schaan, Lihtenştayn'da bulunan Ivoclar Group; yüksek kaliteli dental uygulamalar için entegre çözümler sunan; dünyanın lider şirketlerinden biridir. Kapsamlı bir ürün, sistem ve hizmet yelpazesi, yoğun araştırma ve geliştirme ile eğitim ve sürekli öğrenime açık bağlılığı, şirketin başarısının temelini oluşturur. 47 bağlı kuruluşu ve şubesi bulunan grup, yaklaşık 130 ülkeye ürün tedarik etmekte ve dünya çapında yaklaşık 3.500 kişiyi istihdam etmektedir. Ivoclar Group hakkında daha fazla bilgi için lütfen ivoclar.com adresini ziyaret ediniz.