Ivoclar Group Denetleme Kurulu, Dr Friederike Hoffmann-Sieg'in de eklenmesiyle, genişliyor.

Schaan, Liechtenstein – 1 Eylül 2022

Merkezi Schaan, Lihtenştayn'da bulunan Ivoclar Group, Denetleme Kurulu'na yeni bir üye ekledi: Dr Friederike Hoffmann-Sieg, dünya çapında faaliyet gösteren dental şirketi, dijitalleşme alanındaki uzmanlığıyla destekleyecek.

Denetleme Kurulu Başkanı Dr Helmut Schuster, yeni üyenin katılımından memnuniyet duyarak "daha entegre çözümler sunmaya özel önem vererek artan müşteri odaklıligi ve bir geçiş döneminin ardından, artık bir sonraki adımı atmaya hazırız" dediç Hoffmann-Sieg, Lihtenştayn merkezli dental ve tıbbi cihaz şirketinin Denetleme Kurulu'nda derhal işe başlayacak ve Ivoclar'ın daha dijital ve veri odaklı bir şirkete dönüşümünü destekleyecek.

Deneyimli bir yönetici
Dr Friederike Hoffmann-Sieg, dijitalleşme alanında geniş deneyime sahip bir Alman yöneticidir. Şu anki görevinde, Swisscom'un B2B (işletmeler arası) telekomünikasyon işine liderlik eden Bağlantılı İş Çözümleri Başkanı ve Zürih'teki (İsviçre) Swisscom Enterprise'ın yönetim kurulu üyesidir. Free University of Berlin'den (Almanya) Uluslararası İlişkiler ve Siyaset Bilimi alanında yüksek lisans, St. Gallen Üniversitesi'nden (İsviçre) İşletme Liderliği ve Yönetimi alanında doktora derecesine sahiptir.

Mevcut Yönetim Kurulu üyelerinin yetkinliklerinin tamamlanması
Dr Hoffmann-Sieg, Denetleme Kurulunun mevcut üyeleri; Dr Helmut Schuster (Denetleme Kurulu Başkanı), Matthias Donhauser (Denetleme Kurulu Başkan Yardımcısı), Robert Ganley, Prof. Dr. Peter Leibfried, Prof. Dr. Ing. Wolfgang Reitzle, Christina Zeller ve Christoph Zeller'i; sahip olduğu uzmanlıklar ile destekleyecektir.

Dr Friederike Hoffmann-Sieg (ortada), Denetleme Kurulu Başkanı Dr Helmut Schuster (solda) ve Denetleme Kurulu üyesi ve Christoph Zeller (sağda) -Ivoclar Group sahipleri ailesinin üyesi ve temsilcisi- ile birlikte, Ivoclar Group Denetleme Kurulu üyesi olarak gelecekteki rolünü dört gözle bekliyor.

Ivoclar Grup hakkında
Merkezi Schaan, Lihtenştayn'da bulunan Ivoclar Group; yüksek kaliteli dental uygulamalar için entegre çözümler sunan; dünyanın lider şirketlerinden biridir. Kapsamlı bir ürün, sistem ve hizmet yelpazesi, yoğun araştırma ve geliştirme ile eğitim ve sürekli öğrenime açık bağlılığı, şirketin başarısının temelini oluşturur. 47 bağlı kuruluşu ve şubesi bulunan grup, yaklaşık 130 ülkeye ürün tedarik etmekte ve dünya çapında yaklaşık 3.500 kişiyi istihdam etmektedir. Ivoclar Group hakkında daha fazla bilgi için lütfen ivoclar.com adresini ziyaret ediniz.