Opnå patient oplevelse, hurtigere behandlinger og stærkere resultater.

#fasterbetterstronger
Start din rejse mod større effektivitet nu
Register to experience our integrated product solution in action – with a personal demonstration and a free workflow trial kit.
Sig farvel til frustrerende, tids forbrugende procedurer og goddag til en hurtigere, bedre og stærkere arbejdsproces. Prøv vores produkter til direkte teknik i dag og oplev selv forskellen. Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at øge din viden og løfte din praksis til næste niveau.
1. Tilmeld dig nu
Tilmeld dig for ved selvsyn at opleve vores løsninger til direkte behandlinger i funktion - med en personlig demonstration og et gratis workflow testsæt.
2. Opdag endnu mere
Prøv Bluephase PowerCure. Opgrader dit workflow ved direkte restaureringer og planlæg en prøvekørsel med vores højt ydende hærdelampe ved at sætte kryds i den rette box, når du udfylder registreringen.
3. Oplev vores workflow i funktion
Når du har tilmeldt dig, vil vi kontakte dig for at aftale en personlig demonstration og aflevere dit gratis workflow testsæt.

Start din effektiviseringsrejse nu

Please be informed about our Privacy Policy

State-of-the-art produkter med strømlinet effektivitet booster din præstation

OPtraGate er en blød, fleksibel og latex-fri læbe- og kind retraktor, der giver godt overblik og lettere tilgang til mundhulen.

Adhese Universal er et one-step, universal adhesiv, der kan anvendes til både direkte og indirekte teknikker og alle æts protokoller[1].

Tetric kompositterne er designet til at opnå langtidsholdbare restaureringer med høj kvalitet til glæde for dine patienter og giver samtidig mulighed for en effektiv behandlingsprocedure.

OptraSculpt er designet til at skabe naturlig anatomi og konturer i fyldningen resulterende i æstetiske restareringer uden overgange.

Bluephase PowerCure tilbyder kort exponeringstid fra bare 3 sekunder. Med den smarte treknologi advarer hærdelampen mod fejlagtig brug, hvilket resulterer i en bedre og mere pålidelig hærdeproces.

OptraGloss er et system af polerere, der er designet til effektiv polering af komposit og keramik.

Fluor Protector S er en lak, der benyttes til at beskytte tanden mod caries[2-5]. Lakken er designet til at give en langvarig beskyttende belægning på tandens overflade og medvirker til at forebygge demineralisering af emalje og dannelse af kaviteter[2-6].

Få adgang til eksklusivt læringsmateriale

Vores team af eksperter har sammensat i samling af ressourcer med nye indsigter og praktiske tips. Du får adgang til materialet inklusive case studier, webinars, vlogs, expert interview og mere.

Spørg din lokale Ivoclar repræsentant om mere information om dette.