Parempi potilaskokemus, nopeammat hoidot ja vahvemmat tulokset.

#fasterbetterstronger
Aloita matkasi tehokkuuden parantamiseksi nyt
Rekisteröidy täällä saadaksesi ilmainen kokeilupakkaus ja henkilökohtainen esittely suorien restauraatioiden korjaavasta työnkulusta.
Sano hyvästit turhauttaville, aikaa vieville työtavoillesi ja tervehdi nopeampaa, parempaa ja vahvempaa työskentelytapaa. Kokeile suoria restauraatiotuotteitamme jo tänään ja koe ero itse. Älä missaa tätä arvokasta tilaisuutta laajentaa tietämystäsi ja viedä käytäntöjäsi seuraavalle tasolle.
1. Rekisteröidy ensin
Ilmoittaudu mukaan kokeilemaan suorien restauraatioiden tuotemenetelmäämme käytännössä - saat henkilökohtaisen tuote-esittelyn ja ilmaisen työnkulun kokeilupakkauksen.
2. Tutustu vielä enemmän
Kokeile Bluephase PowerCurea. Paranna suoran restauroinnin työnkulkua. Varaa itsellesi aika saada kokeilla tehokasta valokovettajaamme rastittamalla asianmukainen ruutu rekisteröintilomakkeella.
3. Koe työnkulkumme käytännössä
Kun olet rekisteröitynyt, otamme sinuun yhteyttä sopiaksemme henkilökohtaisen konsultaation ja toimitamme sinulle ilmaisen työnkulun pakettisi.

Aloita matkasi tehokkuuden parantamiseksi nyt

Please be informed about our Privacy Policy

Nykyaikaiset tuotteet, joiden virtaviivaistettu tehokkuus parantaa suorituskykyäsi.

OptraGate on pehmeä, joustava ja lateksiton huuli- ja poskiretraktori, joka mahdollistaa nopean ja paremman näkyvyyden suuonteloon.

Adhese Universal on yksivaiheinen yleisliima, jota voi käyttää sekä suoriin että epäsuoriin restauraatioihin ja kaikissa eri etsausmenetelmissä[1].

Tetric-yhdistelmämuovit on suunniteltu korkealaatuisten ja pitkäikäisten restauraatioiden valmistamiseen. Niitä käyttämällä potilaasi saavat parempia hoitotuloksia ja samalla ne mahdollistavat tehokkaamman vastaanottokäynnin.

OptraSculpt on suunniteltu luomaan luonnollisen näköistä anatomiaa ja ääriviivoja restauraatioon, jolloin lopputulos on saumaton ja luonnollisen näköinen.

Bluephase PowerCure -valokovettajalla kovetat jopa 3 sekunnissa. Älykkään teknologiansa ansiosta laite varoittaa sinua virheellisestä käytöstä, mikä johtaa parempaan ja luotettavampaan kovetusprosessiin.

OptraGloss on kiillotusjärjestelmä, joka on suunniteltu yhdistelmämuovien ja keramiikan tehokkaaseen kiillotukseen.

Fluor Protector S on fluorilakka, jota käytetään suojaamaan hampaita reikiintymiseltä [2-5]. Lakka on suunniteltu muodostamaan hampaan pinnalle pitkäkestoisen suojakerroksen, joka auttaa estämään kiilteen demineralisaatiota ja reikien syntymistä[2-6].

Pääset käyttämään eksklusiivista koulutusmateriaalia

Asiantuntijaryhmämme on koostanut koulutusmateriaalia, joka sisältää näkemyksiä ja käytännön vinkkejä. Saat käyttöösi monenlaista materiaalia, kuten esimerkkitapauksia, webinaareja, vlogeja, asiantuntijahaastatteluja ja paljon muuta.

Kysy asiasta myyntiedustajaltasi!