Uppnå en bättre patientupplevelse, snabbare behandlingar och starkare resultat.

#fasterbetterstronger
Bli effektivare idag
Registrera dig här för ett gratis testpack och en personlig demonstration av vårt direkta restaurativa arbetsflöde.
Säg hej då till frustration, tidsödande arbete. Säg hej till ett snabbare, bättre och starkare sätt att arbeta. Prova våra produkter för direkta restaurationer idag och upplev skillnaden. Missa inte detta värdefulla tillfälle att fördjupa din kunskap och ta din praktik till nästa nivå.
1. Registrera dig nu
Registrera dig för att prova på våra produktlösningar för direkta restaurationer i praktiken - med en personlig demonstration och ett gratis test pack.
2. Upptäck ännu mer
Testa Bluephse PowerCure. Uppgradera ditt direkta restaurativa arbetsflöde och boka en testkörning av vår högpresterande ljushärdningslampa. Klicka på passande ruta på anmälningsformuläret.
3. Upplev vårt arbetsflöde i praktiken
Efter att du har registrerat dig, kommer vi kontakta dig för att boka en personlig konsultation och överlämna ett gratis test pack till dig.

Bli effektivare idag

Please be informed about our Privacy Policy

Toppmoderna produkter som ökar din effektivitet.

OptraGate är en mjuk, flexibel och latex-fri läppretraktor som ger snabbare och bättre tillgång till munhålan.

Adhese Universal är en en-stegs, universal-adhesiv som kan användas både till direkta och indirekta restaurationer och passar till alla etsningstekniker.[1]

Tetric-kompositerna är designade för att ge högkvalitativa restaurationer som håller länge. De ger bättre resultat för dina patienter och gör behandlingen effektiv.

OptraSculpt är utformad så att den skapar en naturlig anatomi och form på restaurationen och ger ett naturligt resultat utan synliga kanter.

Bluephase PowerCure ger korta tider av ljusexponering från 3 sekunder. Apparaten är försedd med smart teknologi som varnar dig för felaktig användning. Resultatet blir ett bättre och mer tillförlitligt härdningsarbete.

OptraGloss är ett dentalt system utformat för effektiv polering av kompositer och keramer.

Fluor Protector S är ett fluorlack som används för att skydda tänderna mot kaviteter och hål[2-5]. Lacket fungerar som ett långtids-skydd på tandytan och hjälper till att förhindra demineralisering av emalj och kaviteter[2-6].

Få tillgång till vårt exklusiva utbildningsmaterial

Vårt team med experter har satt samman en uppsättning med praktiska råd och erfarenheter. Du kommer får tillgång till en stor mängd material som fallstudier, webinars, vlogs, expertintervjuer och mycket mer.

Fråga vår produktkonsulent!